Ajankohtaista

Opiskelijat aloittain vuonna 2016


16.02.

Sopeva oppisopimuspalveluiden vuoden 2016 opiskelijajakauma aloittain näyttää oheisen kaavion mukaiselta (klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana).

 

 

Liiketalouden ja kaupan alalla suosituimpia tutkinnot olivat  johtamisen erikoisammattitutkinto ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Näiden jälkeen suosituimpia olivat liiketalouden perustutkinto, merkonomi ja myynnin ammattitutkinto. Liiketalouden ja kaupan ala sisältää näiden lisäksi myös lukuisia muita tutkintoja kuten mm. finanssialan ammattitutkinnon, yrittäjän ammattitutkinnon, taloushallinnon ammattitutkinnon jne.

 

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksista yleisimpiä olivat sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja. Ala pitää sisällään myös lukuisia muita sosiaali- ja terveysalan tutkintoja kuten mm. vanhustyön erikoisammattitutkinnon, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon, perhepäivähoitajan ammattitutkinnon jne.

 

Muu tekniikan ja liikenteen alan koulutus sisältää mm. tekniikan erikoisammattitutkinnon suorittajia, tuotekehitystyön erikoisammattitutkintoja ja nuohoojan ammattitutkintoja.


Takaisin uutisiin

Sopeva
Oppisopimuspalvelut

Puh. 020 742 4140

Kauhavan toimipiste

Loppusuora 9, 62200 Kauhava

Alajärven toimipiste

Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi

Toimialueemme

 

Sopeva Oppisopimuspalvelut toimii alueellisena oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä kuuden kunnan alueella: Kauhava, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Alajärvi ja Alavus.