Ajankohtaista

Opiskelijat aloittain vuonna 2017


24.01.

Sopeva oppisopimuspalveluiden vuoden 2017 opiskelijajakauma aloittain näyttää oheisen kaavion mukaiselta (klikkaa kuvaa niin näet sen suurempana).

 

 

Liiketalouden ja kaupan alalla suosituimpia tutkintoja olivat  lähiesimiestyön ammattitutkinto, johtamisen erikoisammattitutkinto ja yritysjohtamisen erikoisammattitutkinto. Näiden jälkeen suosituimpia olivat liiketalouden perustutkinto, merkonomi sekä yrittäjän ammattitutkinto. Liiketalouden ja kaupan alalla on näiden lisäksi myös lukuisia muita tutkintoja kuten mm.

taloushallinnon ammattitutkinto, finanssialan ammattitutkinto, myynnin ammattitutkinto jne.

 

Sosiaali- ja terveysalan koulutuksista yleisimpiä olivat sosiaali- ja terveysalan perustutkinto, lähihoitaja ja vanhustyön erikoisammattitutkinto. Ala pitää sisällään myös lukuisia muita sosiaali- ja terveysalan tutkintoja kuten mm. koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjauksen ammattitutkinnon, mielenterveys- ja päihdetyön erikoisammattitutkinnon, välinehuoltajan ammattitutkinnon, perhepäivähoitajan ammattitutkinnon jne.

 

Muu tekniikan ja liikenteen alan koulutus sisältää mm. tuotekehitystyön erikoisammattitutkinnon, tekniikan erikoisammattitutkinnon, turvallisuusalan perustutkinnon, turvallisuusvalvojan, ympäristöalan erikoisammattitutkinnon, nuohoojan ammattitutkinnon jne.


Takaisin uutisiin

Sopeva
Oppisopimuspalvelut

Puh. 020 742 4140

Kauhavan toimipiste

Loppusuora 9, 62200 Kauhava

Alajärven toimipiste

Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi

Toimialueemme

 

Sopeva Oppisopimuspalvelut toimii alueellisena oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä kuuden kunnan alueella: Kauhava, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Alajärvi ja Alavus.