Tarinat

Kiinteistöhuollon ammattilaiseksi

Anssi Korpela on yksi Mantere Kiinteistöhuolto Ky:n kiinteistöhoitajista. Mantere Kiinteistöhuolto Ky on kiinteistöhuoltoalan palveluja tarjoava yritys Ylihärmässä. Yrityksen palvelutarjonta on hyvin kattavaa sisältäen erilaisia kiinteistöhuoltoon liittyviä töitä, remontti- ja korjauspalvelutöitä, ... Näytä »

Maatilayrittäjä kouluttautui oppisopimuskoulutuksella

Jari Erkkilä suoritti oppisopimuskoulutuksena yrittäjän ammattitutkinnon ja opinnot veivät niin mukanaan, että hän suoritti lisäksi yritysjohtamisen erikoisammattitutkinnon. Sopeva oppisopimuspalvelut ja Suomen Yrittäjäopisto tekivät koulutuksen tiimoilta tiivistä yhteistyötä. 

 

Kuuntele Jarin koulutuskokemuksista ... Näytä »

Liiketalouden osaamisalan opinnot oppisopimuksella

Jenna on jo merkonomi, hän on suorittanut aikaisemmin liiketalouden perustutkinnon, asiakaspalvelun ja myynnin koulutusohjelman. Nyt hän suorittaa työpaikallekin hyvin soveltuvia talous- ja toimistopalveluiden osaamisalan opintoja oppisopimuksella. Koulutukseen sisältyy viisi tutkinnon ... Näytä »

Ylpeitä laitoshuoltajia työn ohessa

Oma arvostus työtä kohtaan nousi ammattitaidon myötä, oli yksi palautteista, kun neljätoista ammatistaan ylpeää laitoshuoltajaa sai helmikuussa tai maaliskuussa päivätyn tutkintotodistuksen laitoshuoltajan ammattitutkinnon suorittamisesta. Valmistujaiskahvit juotiin iloisissa merkeissä helmikuun loppupuolella.

... Näytä »
Lapuan Kankurit - sopivaa koulutusta vain oppisopimuksella

Lapuan Kankurit on pellava- ja villakutomo Lapualla. Kasvussa olevan perheyrityksen liikevaihdosta 60 % on vientiä. Lapuan Kankurit kouluttaa työntekijöitään sekä kutomoon että myynnin ja markkinoinnin tehtäviin oppisopimuksella. Katso Lapuan Kankureiden ... Näytä »

Hieroja opissa

Koulutettu Hieroja Pekka Huttulan yrittäjä on yrityksensä nimen mukaisesti koulutettu hieroja. Pekka Huttula suoritti yrittäjän oppisopimuskoulutuksena hierojan erikoisammattitutkinnon. Kipinä koulutukseen syntyi yrittäjän mukaan halusta kehittää omaa ammattitaitoaan ja saada ... Näytä »

Artosta tuli kokki

Arto Kielisen oppisopimustarina alkoi siitä, että hän koki olevansa enemmän käytännön ihminen ja tiesi oppisopimuskoulutuksen painottuvan työpaikalla oppimiseen.  Niinpä hän lähti kyselemään eri yrityksistä mahdollisuutta päästä opiskelemaan ravitsemisalan perustutkintoa oppisopimuksella. ... Näytä »

Oppisopimuksella kaivurin hytistä hevi-osastolle

Lappajärveläissyntyistä, sittemmin seitsemän vuotta Vimpelissä asunutta Noora Mäenpäätä ei koulun penkin kuluttaminen kiinnostanut. Peruskoulun jälkeen kesken jäivät niin kymppiluokka kuin ammattikoulukin. Mäenpää pääsi työelämään, ja teki töitä muun muassa turve- ... Näytä »

Sopeva
Oppisopimuspalvelut

Puh. 020 742 4140

Kauhavan toimipiste

Loppusuora 9, 62200 Kauhava

Alajärven toimipiste

Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi

Toimialueemme

 

Sopeva Oppisopimuspalvelut toimii alueellisena oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä kuuden kunnan alueella: Kauhava, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Alajärvi ja Alavus.