Tarinat

Hieroja opissa

Koulutettu Hieroja Pekka Huttulan yrittäjä on yrityksensä nimen mukaisesti koulutettu hieroja. Pekka Huttula suoritti yrittäjän oppisopimuskoulutuksena hierojan erikoisammattitutkinnon. Kipinä koulutukseen syntyi yrittäjän mukaan halusta kehittää omaa ammattitaitoaan ja saada ... Näytä »

Artosta tuli kokki

Arto Kielisen oppisopimustarina alkoi siitä, että hän koki olevansa enemmän käytännön ihminen ja tiesi oppisopimuskoulutuksen painottuvan työpaikalla oppimiseen.  Niinpä hän lähti kyselemään eri yrityksistä mahdollisuutta päästä opiskelemaan ravitsemisalan perustutkintoa oppisopimuksella. ... Näytä »

Oppisopimuksella kaivurin hytistä hevi-osastolle

Lappajärveläissyntyistä, sittemmin seitsemän vuotta Vimpelissä asunutta Noora Mäenpäätä ei koulun penkin kuluttaminen kiinnostanut. Peruskoulun jälkeen kesken jäivät niin kymppiluokka kuin ammattikoulukin. Mäenpää pääsi työelämään, ja teki töitä muun muassa turve- ... Näytä »

Sopeva
Oppisopimuspalvelut

Puh. 020 742 4140

Kauhavan toimipiste

Loppusuora 9, 62200 Kauhava

Alajärven toimipiste

Hoiskontie 25, 62900 Alajärvi

Toimialueemme

 

Sopeva Oppisopimuspalvelut toimii alueellisena oppisopimuskoulutuksen järjestäjänä kuuden kunnan alueella: Kauhava, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli, Alajärvi ja Alavus.